NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Kinderopvang Skar

Opdracht
Kinderopvang SKAR is een eigentijdse, betrouwbare regionale maatschappelijke dienstverlener op het terrein van kinderdagopvang, buitenschoolse opvang (voor-, tussen- en naschoolse opvang) en gastouderopvang voor kinderen van 0-13 jaar.

Bij Kinderopvang SKAR werken momenteel 800 medewerkers, verspreid over meer dan 80 opvanglocaties. De organisatie is de afgelopen jaren dusdanig gegroeid en geprofessionaliseerd, dat het nodig was om te verhuizen naar een nieuw en groter pand met een professionele uitstraling. De organisatie heeft onlangs enkele cruciale ruimtes voorzien van nieuwe audiovisuele apparatuur.

Oplossing
Op verzoek van Kinderopvang SKAR heeft Inter Visual Systems de entree, c.q. wachtruimte, voorzien van een 42” LCD display met het content management systeem PADS. Het display is geplaatst in een neutrale metalen behuizing. Via het flexibele PADS worden bezoekers welkom geheten en op de hoogte gebracht van het laatste nieuws.

Verder heeft het managementteam tegenwoordig de beschikking over een interactief whiteboard met short-throw projector, waardoor schaduwvorming wordt vermeden. Aantekeningen op het bord kunnen direct digitaal opgeslagen worden. Overzichten kunnen worden verduidelijkt met opmerkingen, etc..
Tot slot heeft de ruime trainingszaal een metamorfose ondergaan. Het gehele systeem wordt aangestuurd via een eenvoudige user interface. Met één druk op de knop komt een op maat gemaakt projectiescherm naar beneden vanaf het 4 meter hoge plafond. Tegelijkertijd wordt de projector achterin de zaal aangeschakeld, evenals het geluid.

Meerwaarde
Kinderopvang SKAR heeft nu de middelen om nog efficiënter te vergaderen. Dankzij de interactiviteit van de apparatuur en het gemak waarmee zij ingeschakeld wordt, kunnen de vergaderingen effectiever verlopen. Dit is wederom een stap in het constante proces van professionalisering, waardoor de organisatie nog beter in staat is om haar doel met succes te realiseren.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »