NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Referentie KLM

Opdracht
KLM is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij waarvan ook KLM cityhopper, Martinair en transavia.com deel uitmaken. KLM behaalt zijn omzet uit 3 kernactiviteiten, te weten vervoer van passagiers, vrachtvervoer en vliegtuigonderhoud. In 2011 vervoerde de KLM Groep 25.2 miljoen passagiers en 484.100 ton vracht en onderhield het meer dan 1.300 vliegtuigen van 150 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Met Schiphol als thuishaven en haar hoofdkantoor in Amstelveen is het een echt Nederlands bedrijf met internationale allure.

Inter Visual Systems heeft de opdracht gekregen om de presentatieruimte van het hoofdkantoor van KLM te Amstelveen van een hoogwaardig presentatiesysteem te voorzien.

Oplossing
Inter Visual Systems heeft een oplossing geïnstalleerd, bestaande uit de Barco RLM-W8 Three-Chip WUXGA projector. Deze projector, met een lichtopbrengst van 8.000 Lumens, is zeer lichtsterk. KLM heeft gekozen voor deze oplossing in verband met de grote hoeveelheid omgevingslicht, met name daglicht afkomstig van de raampartij aan de rechterzijde van de ruimte. Verder staat de projector opgesteld achter glas in een speciale projectieruimte, waardoor deze is afgeschermd van de presentatieruimte. Hierdoor is het geluidsniveau beperkt.

Meerwaarde
Met de oplossing van Inter Visual Systems is KLM in staat haar managementteams, medewerkers en gasten te ontvangen in een presentatieruimte van hoogwaardige kwaliteit. Met de geleverde oplossing kan men bovendien presentaties tonen die helder en scherp worden weergegeven.

Hans de Winter, Audiovisual Manager Corporate Communications bij KLM licht toe: “KLM heeft een goede reputatie als het gaat om kwaliteit en dat imago willen we eer aan doen. Met de jarenlange ervaring met de producten van Barco en de goede service van Inter Visual Systems was de keuze dan ook snel gemaakt. Een projector van deze kwaliteit zorgt er bovendien voor dat het beeld goed zichtbaar is, zelfs zonder de ruimte te hoeven verduisteren.”

Download hier de referentiesheet.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »