NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Opdracht
Het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam is een onafhankelijk (non-profit) kenniscentrum op het gebied van gezondheid, duurzame economische en sociale ontwikkeling, cultuur en educatie en informatie. Dé plek om kennis te maken met verre landen en andere culturen. Het KIT biedt naast het Tropenmuseum en een bibliotheek, tevens vergaderfaciliteiten in stijl en een indrukwekkend auditorium. Het auditorium, dat ingezet wordt voor o.a. seminars, theatervoorstellingen en filmvoorstellingen, heeft Inter Visual Systems mogen voorzien van een krachtige projectie-oplossing.

Oplossing
Het auditorium van KIT hebben wij voorzien van een krachtige Barco projector iCon NH-12. Met 12000 ANSI Lumens, 1080p full HD, 1920x1080 resolutie en een contrastratio van 2000:1 is deze projector bij uitstek geschikt om te schitteren op het 10m brede doek van het auditorium van het KIT.
De Barco NH-12 is ‘s werelds enige 1080p HD projector met Windows desktop integratie. Alle gangbare analoge beeldbronnen kunnen aangesloten worden. Bovendien kunnen alle netwerkbronnen als een window weergegeven worden over één grote Windows desktop. Via het Startmenu kunnen de bronnen en/of lay-outs worden geselecteerd. Beheer op afstand is mogelijk via de Remote Control & Diagnostics software, zodat het KIT op elk moment maximale controle heeft over de status en prestaties van de NH12.


Meerwaarde
Het in 1910 opgerichte KIT heeft hoogwaardige apparatuur ingezet die de historische beleving van de ruimte complimenteert. Bovendien creëert de projectie-oplossing gebruiksmogelijkheden die passen bij het prestigieuze karakter van de zaal en het instituut! Met het podium en het grote aantal zitplaatsen is de zaal een ideale ruimte om congressen of evenementen te geven, mede door de overige sfeervolle ruimten in het KIT. Verder is het auditorium geknipt voor theatervoorstellingen of uitreikingen van onderscheidingen. Dankzij de uitstekende beeldkwaliteit van de projectie is de zaal bovendien een ideale locatie voor filmpremières. Dit alles in een Koninklijke en exotische entourage!

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »