NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam

Opdracht
Het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) heeft als doel om de stad Rotterdam op de kaart te zetten. Stichting City Media komt hieruit voort. De stichting verzorgt de programmering voor haar narrowcasting in de hele stad. Via een digitaal mediaplatform kan elke gewenste content op ieder gewenst scherm getoond worden. Het OBR wil op een creatieve manier de inwoners van Rotterdam informeren en een gevoel van trots geven over hun stad. Zo wordt het imago van een moderne en vooruitstrevende stad neergezet. Om dit te realiseren heeft men gekozen voor de oplossing van Inter Visual Systems.
 

Oplossing
Het systeem bestaat uit 14 schermen langs de Erasmuslijn (10 stuks) en de Calandlijn (4 stuks). Het gaat om speciale opzichtschermen met een uiterst hoge contrastratio, waardoor de kleurechtheid maximaal is. De schermen zijn bevestigd tussen twee sporen in. Aan weerszijden worden de verschillende beelden geprojecteerd vanaf de perrons. Er is gekozen voor high-end projectoren met een hoge lichtopbrengst, gemaakt voor 24/7 gebruik. Zodra er een metro op het perron staat – tussen projector en scherm – stopt de projector automatisch met uitzenden. De programmering zal bestaan uit redactionele informatie (50%), advertorials (30%) en reclameboodschappen (20%). Er wordt uitgezonden zolang de metro’s rijden, van 6 uur ’s ochtends tot 1 uur ‘s nachts.Meerwaarde
Dit project geeft het metrostation een levendiger uiterlijk en maakt het verblijf voor bezoekers aantrekkelijker. Bovendien heeft dit ook een positieve weerslag op het imago van de stad Rotterdam. Alle betrokken partijen profiteren van de jarenlange ervaring in visualisatieoplossingen van Inter Visual Systems. In het adviserende voortraject is dit een groot voordeel gebleken en is dit bepalend geweest voor de vakkundige realisatie, het adequate onderhoud en de flexibele serviceverlening na realisatie. realisatie.leken en is bepalend geweest voor de vakkundige realisatie, het adequate onderhoud en de flexibele serviceverlening na realisatie.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »