NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Rijksuniversiteit Groningen

Logo Rijksuniversiteit GroningenOpdracht
De Rijksuniversiteit Groningen staat voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek en is hierbij internationaal georiënteerd. Ten behoeve van weblectures, presentaties en evenementen is de RuG op zoek gegaan naar een studio-omgeving, die ook mobiel ingezet kan worden. Inter Visual Systems heeft hiervoor een passende oplossing geïnstalleerd.

Chromakey opname studio Rijksuniversiteit GroningenOplossing
Inter Visual Systems heeft de complete full HD-inrichting verzorgd van de opnamestudio en de aangrenzende regieruimte. De studio is ingericht met twee Sony PMW-EX3 camcorders, waarvan één met autocue, een Panasonic AW-HS50E switcher en diverse afkijkmonitoren. De regieapparatuur is ondergebracht in één flightcase, waardoor de set mobiel inzetbaar is. De verlichting, de chromakey wand en gordijnen maken meerdere decors mogelijk in de studio.

Meerwaarde
Studio en regie Rijksuniversiteit Groningen, met mobiele setDe Rijksuniversiteit Groningen is erg actief en creatief met het opnemen van haar colleges (lecture recording). Met de chromakey opstelling nemen docenten colleges op, die later online bekeken kunnen worden door studenten op de campus of thuis. Via videoconference worden ook live colleges gegeven, vanuit de studio of vanuit de ene collegezaal naar een andere. Zo wordt een ‘extended classroom’ gecreëerd. De RuG is toonaangevend met de inzet van de opnamefaciliteiten en vergroot daarmee de beschikbaarheid en het bereik van lesmateriaal.

Download de referentiesheet.

Terug naar Referenties Presentation Systems

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »