NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Sara Lee

Opdracht
Sara Lee is een multinational die naast het eigen merk wereldwijd succesvol merken exploiteert, zoals Douwe Egberts, Senseo, Aromettes en l'Or en Pickwick thee. De visie van Sara Lee is eerste keus te zijn van de consument door een mix van innovatieve ideeën, constante verbetering en de juiste mensen. In een dergelijk ambitieus bedrijf van deze omvang worden dagelijks zware beslissingen genomen. De behoefte aan goede vergaderfaciliteiten is dan ook evident.

Oplossing
Inter Visual Systems heeft meerdere ruimtes in het kantoor van Sara Lee/DE ingericht met high-end AV-apparatuur, geheel gericht op het bevorderen van de overlegstructuur en het beslissingsproces. Ten eerste is de boardroom voorzien van een moderne audiovisuele installatie, waaronder een projector met een uiterst hoge lichtopbrengst en hoge contrastratio. Verder heeft Inter Visual Systems een vergaderzaal ingericht, evenals de videoconferencingzaal specifiek voor het vergaderen met collega’s in de rest van de wereld. De AV-installaties zijn stuk voor stuk aangesloten op een intuïtief besturingssysteem met een luxe vormgegeven touch panel.
Meerwaarde
De moderne en betrouwbare configuraties die Inter Visual Systems heeft geïnstalleerd ondersteunen het besluitvormingsproces. Met de aanwezige apparatuur kan men eenvoudig alle benodigde informatie overbrengen. Bovendien kan men gemakkelijker de juiste personen samenbrengen, fysiek of door middel van videoconferencing. Het bedrijf kan hiermee efficiënter opereren.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »