NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Theater De Balie

De BalieDe Balie, een politiek, cultureel theater- en discussieplatform bij het Leidseplein in Amsterdam, heeft onlangs geïnvesteerd in twee HD regiesets voor het opnemen van spraakmakende programma’s, zoals Kenniscafé en Politieke Junkies. De kwalitatief hoogwaardige apparatuur, die onder meer bestaat uit 5 Panasonic HD camera’s, wordt ingezet in de Grote Zaal en in de Salon. Klanten, die één van de hiervoor genoemde zalen inhuren, kunnen AV-apparatuur als extra dienst afnemen. Het advies in het voortraject is verzorgd door Engage! TV.

De Balie - Grote Zaal
De Balie, met naast drie theaterzalen een bekend Grand Café restaurant, is een geliefde locatie voor het houden en opnemen van culturele, discussie- en politieke programma’s. Door haar centrale locatie en authentieke uitstraling maken bedrijven, stichtingen en organisaties graag gebruik van de zalen en faciliteiten. De opgenomen programma’s worden doorgaans live op internet uitgezonden via De Balie TV.

De Balie PTZ camera in Grote Zaal“Om aan alle huidige standaarden te voldoen en voorbereid te zijn op de toekomst zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe regiesets”, aldus Bas Noldus, hoofd Gebouwbeheer en Theatertechniek, “Onze keuze is gevallen op 3MOS 1/3” 2.2 megapixel AW-HE120 PTZ camera’s, vanwege de hoge kwaliteit." De camera’s zijn opgehangen in de Grote Zaal en in de Salon en worden op afstand bestuurd vanuit de regieruimte. Deze is uitgerust met een nieuw AW-RP50 bedieningspaneel en 42” afkijkmonitor van Panasonic en de ATEM1 mixer van Blackmagic.

De Balie heeft gekozen voor de goede begeleiding en advisering tijdens het project en de mogelijkheid om een aantal testen uit te voeren. In dit project is de kennis van Inter Visual Systems gebundeld met die van Engage! TV. Dit facilitair bedrijf gevestigd in Utrecht verzorgd registraties van concerten, congressen, tv shows en theatervoorstellingen. Inter Visual Systems heeft inmiddels ruime ervaring met registratie-oplossingen in theaterzalen, zoals ook in Het Concertgebouw.

Terug naar Referenties Presentation Systems

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »