NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Professionele TV-studio TV Media Partners Rotterdam

In hartje Rotterdam op het Schouwburgplein werkt TV Media Partners vanuit een professioneel uitgeruste tv-opnamestudio met regie, door Inter Visual Systems ingericht. Hier worden tv-programma’s opgenomen die wekelijks worden uitgezonden op de landelijke televisie, zoals De Succesfactor en Business aan Tafel met presentator Bert Kuizenga.

“Als TV Media Partners hebben we gekozen voor het comfort van een vaste studio om onze formats in op te nemen. Zo kunnen wij een hoge en stabiele kwaliteit van opnames leveren,” aldus Leo Houkamp, directeur-eigenaar van TV Media Partners. “Onze vaste 400m2 ruime studio maakt het verschil met andere tv-concepten.”

TV studio TV Media Partners - Schouwburgplein Rotterdam Tv studio TV Media Partners - Schouwburgplein Rotterdam


Professionele apparatuur
De studio en regie zijn door Inter Visual Systems voorzien van professionele apparatuur, bestaande uit twee AG-HPX371 schoudercamera’s en drie AW-HE130 PTZ camera’s van Panasonic. De camera’s worden aangestuurd met een uitgebreid Panasonic bedienpaneel. Met de BroadcastPix Granite mixer worden de beelden gemengd. Voor opslag is iCWS Recording toegepast. (Lees hier meer over iCWS, Inter Content Workflow System.) Vanwege de flexibiliteit is gekozen voor Sennheiser draadloze microfoonsets.

Realisatie in 4 weken
De studio is in een uitdagend tijdsbestek ingericht. Geert-Jan van der Mark, Accountmanager Inter Visual Systems: “Na een compact adviestraject waarin we enkele referentiebezoeken hebben gedaan, heeft TV Media Partners voor ons gekozen. Vervolgens zaten er nauwelijks 4 weken tussen het moment waarop we de apparatuur hebben besteld bij onze leveranciers en de oplevering van de tv-studio in Rotterdam.”

Business aan tafel - TV Media Partners Schouwburgplein Rotterdam Regie Studio Schouwburgplein TV Media Partners


Op de toekomst gericht
Werd de studio in eerste instantie gebruikt voor het opnemen van het concept Business aan Tafel; Leo Houkamp heeft hier al snel meerdere concepten aan toegevoegd, zoals De Succesfactor, AltijdJong, Shopping & Lifestyle en Verbouwingstrends. Ook worden er nu seminars gegeven, die volledig op camera worden vastgelegd. In de nabije toekomst zal de studiolocatie ook worden ingezet voor webcasting en opnames op basis van chromakeying.

Kijk op www.tvmediapartners.nl voor meer informatie over de studio en de tv-formats.


Terug naar Referenties Presentation Systems

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »