NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Vergaderen 2.0

Snel wisselen tussen content en sprekers; alle benodigde mensen en informatie snel beschikbaar voor een adequate besluitvorming: dat is Vergaderen 2.0. Het nieuwe vergaderconcept van Inter Visual Systems gaat verder dan Bring Your Own (personal) Device: ‘beyond BYOD’! Iedere gebruiker is vrij om zijn eigen laptop of tablet te gebruiken in de vergaderruimte.

Een situatieschets
U heeft uw wekelijkse voortgangsoverleg met de projectgroep. U presenteert vanaf uw eigen laptop op het grote scherm, bijvoorbeeld de offerte die is uitgebracht voor de nieuwe IT-infrastructuur van uw organisatie. Er ontstaan vragen over het beschikbare budget, waarop uw collega de financiële sheet van zijn laptop draadloos naar het scherm stuurt en kort het woord overneemt. Vervolgens plaatst u met een druk op de knop uw presentatie weer op het scherm, zodat er verder kan worden overlegd. Dit alles terwijl via videoconference de collega op een ander kantoor met u mee vergadert.

Deze nieuwe manier van vergaderen, brengt flexibiliteit van devices en draadloos content delen samen in een gebruiksvriendelijk vergadersysteem.

Eenvoudig en beheersbaar
Dit concept biedt voordelen voor zowel de gebruikers als de facilitaire afdeling van uw organisatie. Zo brengt de eindgebruiker tijdens vergaderingen of presentaties steeds vaker zijn eigen device mee. Door de vergaderruimte in te richten op de diversiteit van deze devices en gebruikers in staat te stellen hun vertrouwde werkomgeving mee te brengen en effectief te gebruiken, staat de kwaliteit van de vergadering meer dan ooit centraal!

Daarnaast betekent dit voor de facilitaire afdeling een beter beheersbaar systeem. De losse eindjes in de vergaderruimte, zoals aansluitkabels, kabelgoten en inprikpunten, verdwijnen. Daarnaast kan de apparatuur 'achter de schermen' beheerd worden. Zo voorkomt u dat kostbare apparatuur beschadigd of zelfs ontvreemd wordt door eindgebruikers. Interessant voor de Total Cost of Ownership op lange termijn.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »