NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Vergaderzalen

In boardrooms en vergaderzalen staat een efficiënte en gefundeerde besluitvorming centraal. Hiervoor is het van belang de meest actuele en volledige informatie te kunnen tonen. De presentatiesystemen van Inter Visual Systems spelen een belangrijke rol in adequate kennisoverdracht.

Bij ons kunt u terecht voor de volledige inrichting van uw vergaderzaal, boardroom of bespreekruimte. Hierbij kunt u denken aan de integratie van beeld, geluid en de automatisering hiervan. Voor iedere visualisatiewens hebben wij een passende oplossing. Een overzicht van de mogelijkheden:

  • (doorzicht)projectie
  • LCD displays
  • Whiteboards
  • Aanraakpanelen (touchpanels)
  • Discussiesystemen
  • Video Conference


Besturing
De aansturing is zeer bepalend voor een vergaderomgeving. Inter Visual Systems beschikt over een eigen softwaregroep die ieder aanraakpaneel op een intuïtieve manier kan programmeren. Gebruiksgemak staat hierbij voorop. Naast de bediening van de AV-apparatuur kunt u met het aanraakpaneel onder meer de verlichting schakelen, de verwarming regelen of een ruimte verduisteren.

Desktop-sharing & ICT
Er zijn situaties denkbaar waarin u wel eens een extern persoon in een vergadering wilt betrekken. Dit kan probleemloos door onze slimme Video Conference oplossingen. Door het integreren van AV-middelen, Video Conference en uw PC netwerk is samenwerking in de breedste zin van het woord mogelijk. Bestanden delen en desktop-sharing maken het ‘collaboration concept’ compleet. Lees hier meer over Video Conference.


Registratie en notuleren
Wij bieden mogelijkheden om uw vergadering op te nemen, elektronisch te notuleren en te archiveren. In samenwerking met onze partners zorgen wij voor een geïntegreerde oplossing, volledig op maat gemaakt. Notulen die verloren gaan of bij onbevoegden terecht komen zijn hiermee verleden tijd!

Advies
Vanuit onze onafhankelijke marktpositie kunnen wij u voorzien van een onafhankelijk advies. Dit gaat vaak veel verder dan de AV-inrichting. Uiteraard weten wij alles van audiovisuele apparatuur en de voor- en nadelen van bepaalde configuraties, maar wij adviseren u ook graag over ergonomie en de optimale lichtomstandigheden. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »