NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Het nut van video conference

Uit onderzoek is gebleken dat de Nederlandse werknemer gemiddeld 3,5 uur per week vergadert. In totaal kost dit het Nederlandse bedrijfsleven 60 miljard euro per jaar. Met technieken zoals video conference is het mogelijk hier fors in te besparen en nog efficiënter samen te werken. Graag zetten wij voor u op een rij hoe u het delen van de juiste informatie met de juiste personen op de juiste plaats kunt optimaliseren met behulp van video conference.

De video conference voordelen

1. Kostenbesparing
Uw experts of technici en uw in- en verkopers hoeven niet langer tijd te verspillen in hun auto, in files of op vliegvelden, om over alle verblijfskosten nog maar te zwijgen. Met één conference call bespaart u direct op benzine, reistijd, afschrijving van uw vervoermiddel en verblijfskosten. Weet u wat uw reiskosten zijn? Dan weet u wat u kunt besparen.

We rekenen het voordeel in reiskosten graag eens voor u uit...

2. Hogere productiviteit
Alle uren die niet meer worden besteed aan reizen komen nu beschikbaar voor andere zaken. Deze uren kunnen nu daadwerkelijk nuttig worden ingezet voor de organisatie, waardoor de totale productiviteit stijgt. Deze effectiviteit komt bovendien de balans tussen werk en privé ten goede.

3. Optimaal benutten van resources
Niet fysiek aanwezig, maar toch beschikbaar. Met video conference kunt u altijd een beroep doen op de sleutelpersonen in uw organisatie. U kunt ook met minder mensen meer advies verlenen aan uw klanten. Op elk gewenst moment kunnen uw klanten een conference call beleggen met uw consultants of betrekt u à la minute een expert bij uw vergadering.

Reken uit hoeveel tijd uw collega's kunnen besparen...

 4. Kortere responstijden
Video conference geeft u de kans responstijden drastisch te verlagen. Bij calamiteiten kunnen technische specialisten door middel van een conference call direct op afstand diagnoses stellen en passende maatregelen nemen. Als zij op afstand kunnen inloggen op de apparatuur bij de klant, kan een probleem zelfs tijdens de conference call nog verholpen worden.

5. Snellere time-to-market
Of het nu gaat om afstemming tussen uw hoofdkantoor en diverse filialen in het land of de afstemming van een nieuw product met de fabriek in het buiteland. Met video conference kijkt u mee en ziet u ‘live’ de producten of nulseries die met een mobiele camera in beeld gebracht worden. Zo worden reistijd en het verschepen van proefmonsters of nulseries verder beperkt en versnelt u uw ontwikkelproces met weken of maanden.

6. Reductie van fouten
Ondertussen licht u tijdens de video conference call uw verhaal, demonstratie of product toe met handgebaren en ziet u aan de lichaamshouding en gezichtsuitdrukking of uw gesprekspartner begrijpt wat u bedoelt. Non-verbale communicatie, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek, bepaalt tot wel 70% van de boodschap. Kortom, u reduceert de kans op fouten en waardoor er minder geld en kostbare tijd verloren gaat.

Werk uit hoe video conference concurrentievoordelen kan creëren...

7. Milieubewuste oplossing
Introduceert u video conference in uw organisatie, dan vermindert u de reistijd van uw medewerkers enorm. Hierdoor vermindert u direct de CO2-uitstoot, waarvoor u als organisatie verantwoordelijk bent. Deze milieubewuste oplossing past geheel binnen het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »