NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Waarom video conference nu wél doorbreekt

Het seminar - Waarom video conference nu wél doorbreekt
ICT-oplossingen uit de cloud en trends zoals het nieuwe werken blazen video conference als communicatiemiddel nieuw leven in. Maar video conference als term is helemaal niet nieuw en geldt al jaren als veelbelovende oplossing. Dit zorgt ervoor dat de term nogal sceptisch bekeken wordt. In dit seminar legde AV-consultant Ben Loos u uit waar die sceptische houding vandaan komt en of het terecht is. Verder ging hij in op de technologische ontwikkelingen en keek hij met ons naar de toekomst. Wat maakt dat video conference nu wel daadwerkelijk bij kan dragen aan het succes van uw organisatie.

De spreker - Ben Loos
Ben Loos, voormalig Senior IT Manager Microsoft Nederland, is directeur van MII BV, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van ICT en AV. Vanuit zijn passie voor technologie en organisaties richt Ben zich op advies dat organisaties in staat stelt anders te gaan werken en zich aan te passen aan de eisen van deze tijd. Hierdoor is een efficiëntere inzet van het arbeidspotentieel mogelijk, waarbij ook de balans tussen werken en leven verbetert. 

Dit doet hij op basis van een geïntegreerde visie op het gebied van ICT en AV en de realisatie van die visie binnen organisaties. Klanten zijn onder andere RWS, Provincie Zuid Holland, ACTA (faculteit tandheelkunde van de VU en UvA), Kennemer Gasthuis, PGGM.

  

Terugblik Video Conference Event 2012 | iVCS

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »