NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Wat is een endpoint?

Een endpoint is het device waarmee u uw videogesprekken voert. Wij spreken meestal van een video conference oplossing. Technisch gezien betekent dit dat er een combinatie van hardware en software nodig is om het beeld dat uw webcam of camera en microfoon opnemen om te zetten en via een gecodeerde verbinding te versturen naar de andere deelnemers. Daarnaast moeten het beeld en geluid van de andere deelnemers weer omgezet worden naar uw beeldscherm en luidsprekers.

Fabrikanten zoals Polycom leveren apparatuur die hiervoor geschikt is. U kunt deze aanschaffen bij Inter Visual Systems en ontvangt dan een complete set bestaande uit een zogenaamde codec, een camera en een afstandsbediening die wij in uw vergaderruimte, op uw bureau of op een verrijdbaar meubel installeren.

Wilt u weten welke apparatuur u nodig heeft of hoe u uw beeldscherm en luidsprekers aan moet sluiten? Neem contact op of meld u aan voor een GRATIS demo.

Naast de endpoints bestaan er ook applicaties voor uw iPhone, iPad of Android-Device. U kunt ook de applicatie downloaden voor op uw computer. Let op, hiervoor is wel een Virtuele vergaderruimte nodig.

  

Terug naar de FAQ  |  Video Conference

 

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »