NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Wat is een virtuele vergaderruimte?

Een virtuele vergaderruimte of virtuele crisisruimte is eigenlijk een licentie waarbij er een virtuele vergaderruimte voor u wordt gereserveerd. Dit is als het ware een digitale kamer, waar u en uw gesprekspartners samenkomen via video conference.

Hoe werkt het?
De Inter Video Conference Service (iVCS), zo heet het platform waarmee de virtuele vergaderruimtes en de virtuele crisisruimtes worden gefaciliteerd, brengt de verbinding tussen u en uw gesprekspartners tot stand. Het centraal regelen van deze brugfunctie levert een behoorlijk aantal voordelen op;

  • Vanaf de locatie van u (of uw gesprekspartner) kan een eenvoudigere configuratie volstaan. Oftewel: uw video conference set hoeft minder zwaar uitgerust te worden en is dus goedkoper.
  • Het configureren van uw uitgaande verbinding (U belt immers naar de virtuele vergaderruimte) is eenvoudiger dan het configureren van een inkomende verbinding. In plaats van direct gebeld te worden, nodigt u gesprekspartners uit om ook naar uw virtuele vergaderruimte te komen. Deze aanpak is voor uw ICT-omgeving minder complex en zorgt stabielere video conference gesprekken.
  • De virtuele vergaderruimte schakelt de kwaliteit van de verbinding per locatie. Wanneer iemand belt in een lagere kwaliteit, dan blijft uw eigen verbinding in hoge kwaliteit dus gehandhaafd.
  • Redundante hardware, proactieve monitoring van de virtuele vergaderruimtes en 24/7 service ondersteuning garanderen een optimale werking van uw virtuele vergaderruimte.
  • U beschikt met een virtuele vergaderruimte over extra functionaliteiten zoals content delen vanaf devices en een centraal adresboek.


Meer weten over de virtuele crisisruimte? Lees verder...


Hoe doe ik dat?
Na activatie van het iVCS abonnement wordt uw eigen virtuele vergaderruimte geactiveerd en ontvangt u uw persoonlijke 'kamernummer' bestaande uit een IP-adres en een extensie. Vervolgens kunt u deze kamer 'digitaal betreden' door met uw video conference set naar dit nummer te bellen.

 

Terug naar de FAQ  |  Video Conference

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel

Wij helpen u graag verder!

Wilco Venselaar
Account Manager
Bel: 026-3196969

Bekijk LinkedIn profiel Neem contact op met Wilco »