NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Security & Intelligence

Security & Intelligence levert oplossingen om het informatiegestuurd optreden bij en tussen Defensie, Politie en overige veiligheidsinstanties en hulpdiensten te ondersteunen. Als AV/ICT systeemintegrator zijn wij gespecialiseerd in het integreren van complexe technologieën op het gebied van video, data transmissie, opslag en visualisatie tot een turn-key oplossing voor de eindgebruiker.

Met onze oplossingen leveren wij dan ook een waardevolle bijdrage aan de informatievoorziening en common operational picture ter ondersteuning van de operatie. 

Nieuws

 • 09/02

  Innovation eXperience Room Politieacademie ingericht door Inter Visual Systems

  Inter Visual Systems heeft de Innovation eXperience Room van de Politieacademie ingericht. Naast leslokaal wordt de ruimte ook ingezet als Operational fieldlab Sensing. Lees verder »

 • 05/10

  Inter Visual Systems sluit partnership met Thinklogical

  Om de vraag vanuit de Veiligheidsmarkt te kunnen beantwoorden naar het verbeteren van de beveiliging van informatie en het verhogen van de operationele efficiëntie, heeft Inter Visual Systems onlangs een partnership afgesloten met Thinklogical. Lees verder »

 • 30/06

  Nieuw doelwaarnemingssysteem voor Defensie Munitiebedrijf

  Het Defensie Munitiebedrijf beschikt over een nieuw draadloos doelwaarnemingssysteem. Het cameraregistratiesysteem wordt door het Kenniscentrum Wapensystemen en Munitie van het Defensie Munitiebedrijf ingezet bij het testen en monitoren van verschillende soorten wapensystemen en bij het uitvoeren van beproevingen over grotere afstanden (tot enkele kilometers). Het nieuwe systeem is eenvoudig en snel inzetbaar en maakt het mogelijk om de camerabeelden in hoge kwaliteit (HD) te versturen over draadloze verbindingen. Lees verder »

Nieuwsarchief »

Referenties

Complete referentiearchief »