NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Distributie en opslag

Distributie en opslagDoor de enorme toename van de hoeveelheid beeldmateriaal afkomstig uit sensoren, zoals camera’s, wordt de vraag vanuit het veiligheidsdomein (Politie, Defensie en Veiligheidsregio’s) naar eenvoudige distributie en opslag van mediabestanden steeds urgenter.

Betrouwbaar distributie- en opslagsysteem
Er komt veel kijken bij de inrichting van een betrouwbare distributie en opslag van beeldmateriaal. M.n. wanneer beeldmateriaal als ondersteunende bewijslast dient, zijn integriteit en betrouwbaarheid binnen deze keten essentieel. Vooral het belang van een goed management en beheer van mediabestanden wordt steeds groter wanneer de hoeveelheid beeldmateriaal toeneemt.

Vanuit onze kennis op het gebied van videoregistratie, opname en archiveringsoplossingen in zowel de broadcast als de medische markt kan Inter Visual Systems met u meedenken om tot een passend systeem te komen dat aan uw wensen voldoet. Door bijvoorbeeld het toevoegen van metadata (markers) aan fragmenten en het verrijken van beeldmateriaal met doorzoekbare audiobestanden, afbeeldingen en documenten vindt u in een handomdraai de gewenste informatie, zonder dat u vele uren digitaal beeldmateriaal hoeft te doorzoeken.

Ongeacht uw wensen en eisen aan het distributie- en opslagsysteem wij adviseren u graag. 

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969 Neem contact op met Fabian »