NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Observatie oplossingen

In de hedendaagse maatschappij wordt steeds meer gebruik gemaakt van camera’s voor het observeren en identificeren van personen, voertuigen, etc.. De aanwezigheid van een camera levert vaak al een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van criminaliteit en overlast en vergroot de heterdaadkracht van de politie. Daarnaast worden camerabeelden gebruikt voor het (achteraf) analyseren van een situatie, voor opsporingsmogelijkheden en kunnen dienen als bewijsmateriaal.

Camera oplossingen op maat
Voor de veiligheidsmarkt biedt Inter Visual Systems een breed scala aan cameraobservatie oplossingen. Op basis van uw specifieke operationele behoefte (observatie, identificatie, bewaken & beveiligen, etc.) bieden wij een geschikte camera oplossing ongeacht onderliggende technologie. Betrouwbaarheid, functionaliteit en gebruiksgemak spelen daarin een belangrijke rol.

Soorten camera’s
Cameraobservatie oplossingen bieden wij in verschillende soorten en maten:

  • Vaste camerasystemen
  • Flexibele camerasystemen (draadloos/mobiel)
  • Bodyworn camera's
  • Covert observatie oplossingen (uitsluitend aan overheidsdiensten)
    Inter Visual Systems heeft uiteenlopende heimelijke observatieoplossingen in haar productenpakket. Vanwege veiligheidsredenen kunnen wij deze niet op de website vermelden.

 

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969 Neem contact op met Fabian »