NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Flexibele camerasystemen

Sommige situaties vragen om tijdelijk en/of extra cameratoezicht. In toenemende mate worden camera’s gebruikt voor het beveiligen van evenementen, het bewaken van VIP’s/ hoogwaardigheidsbekleders in binnen- of buitenland of voor het tijdelijk monitoren van overlastlokaties. Snel inzetbare flexibele of mobiele camerasystemen bieden dan de oplossing.

Bij flexibele camerasystemen loopt de verbinding over een draadloze infrastructuur, zoals 3G/4G, COFDM of WiFi. Hierdoor moet altijd worden gezocht naar een optimale balans tussen beeldkwaliteit, snelheid en beschikbare bandbreedte.

Inter Visual Systems biedt verschillende soorten flexibele camerasystemen. Afhankelijk van de behoefte en het beoogd gebruik kan worden gekozen voor een standaard- of maatwerkoplossing.  Bij  het ontwerp van de systemen ligt altijd de focus op het gebruiksgemak, eenvoudige inzetbaarheid en kwaliteit. 

De camera’s kunnen als stand alone oplossing ingezet worden, maar ook worden geïntegreerd in bestaande cameranetwerken. Om de camera’s veilig te transporteren worden ze in robuuste transportkoffers aangeboden. Onze flexibele camerasystemen kunnen worden geleverd met diverse transmissietechnieken, zoals 3G/4G, COFDM en WiFi, waarbij alle apparatuur specifiek is geconfigureerd voor het versturen van beeld over de betreffende verbinding.

Onze specialisaties:

  • Snel inzetbare camerasystemen
  • Camerasystemen in voertuigen
  • Hoge resolutie (HD) over 3G/4G
  • Minimale beeldvertraging over 3G/4G
  • Volledig autonome camerasystemen met een eigen draadloos netwerk


Om te voldoen aan de behoefte van onder meer Politie en gemeenten op het gebied van flexibel en mobiel cameratoezicht heeft Inter Visual Systems een eigen camerasysteem ontwikkeld met een hoge resolutie: de tactical dome (TAC-Dome). Lees meer …

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969 Neem contact op met Fabian »