NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Verbindingen

TransmissieIn de veiligheidsmarkt (politie, brandweer, ambulance, overige hulpdiensten) is de behoefte aan realtime informatie vanaf locatie bij publieke evenementen, calamiteiten en incidenten enorm toegenomen. Betrouwbare verbindingen vanaf de inzetlocatie naar de meldkamer of OPS room zijn nodig om op basis van de juiste informatie, beslissingen te kunnen nemen. Om ook op locaties waar geen (vaste) infrastructuur beschikbaar is realtime informatie te kunnen versturen, wordt vaak gebruik gemaakt van draadloze verbindingen. De behoefte aan betrouwbare draadloze verbindingen neemt hierdoor sterk toe.

Veilige netwerkverbindingen voor iedere toepassing
Inter Visual Systems biedt hoogwaardige (draadloze) netwerkverbindingen voor veeleisende toepassingen, waarin betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid een belangrijke rol spelen. Afhankelijk van uw wensen en eisen kan Inter Visual  Systems voorzien van maatwerkverbindingen, zoals:


Inter Visual Systems werkt samen met diverse vooraanstaande fabrikanten en partners op netwerktechnologie gebied om een passende oplossing te kunnen leveren voor uw verbindingsvraagstukken.

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969 Neem contact op met Fabian »