NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

3G/4G verbindingen

Dit is één van de meest gebruikte draadloze transmissietechnologieën voor het versturen van beeldmateriaal en data. Vrijwel heel Nederland heeft inmiddels 3G en zelfs 4G dekking, waardoor informatie op bijna elke locatie kan worden ontsloten of worden ontvangen. Zonder hierbij gebruik te hoeven maken van eigen infrastructuur. Qua benodigde apparatuur is dit de goedkoopste oplossing met de laagste investeringsgraad.

Nadelen van deze technologie zijn de kosten, die bij langdurig gebruik hoog kunnen oplopen. Daarnaast is de gebruiker afhankelijk van de telecomprovider. Vooral in situaties waarbij veel mensen zich op één locatie bevinden, kunnen mobiele 3G/4G netwerken overbelast raken. Hierdoor kan het voorkomen dat er geen/onvoldoende verbinding kan worden gerealiseerd. Een ander nadeel is dat niet alle apparatuur geschikt is om beeld en data te versturen.

Inter Visual Systems biedt echter diverse oplossingen die speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd zijn voor het verzenden/ontvangen van (beeld-) informatie over 3G/4G netwerken.

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969 Neem contact op met Fabian »