NIEUWSBRIEF

CONTACT

Adres:
Ratio 1
 
6921 RW
 
Duiven
Tel:
026 319 69 69
Fax:
026 319 69 00
E-mail:
info@inter.nl

Video- & observatievoertuigen

Veiligheidsmaatregelen rondom evenementen, concerten, sportwedstrijden, etc. staan meer dan ooit in de belangstelling. Politie doet er alles aan om risico’s rondom de sociale veiligheid te beheersen, maar kan niet op voorhand risico’s uitsluiten. Extra mankracht, apparatuur en video- en observatievoertuigen worden ingezet om de veiligheid in de omgeving te waarborgen.

Observatievoertuig Politie Eenheid Rotterdam-Rijnmond

 

Inzet video- en observatievoertuigen
Inter Visual Systems ontwikkelt videovoertuigen in samenwerking met carrosseriebouwers. De wagens zijn speciaal ingericht als mobiele videoregistratiefaciliteit. Ze worden (adhoc/preventief) ingezet tijdens demonstraties, betogingen, voetbalwedstrijden, etc. Daarnaast maakt de politie hiervan gebruik bij het maken van reconstructies van zware misdrijven op de plaats delict. De video- en observatievoertuigen maken het mogelijk om vanaf elke locatie beelden te registreren, die gebruikt kunnen worden als bewijsmateriaal en voor het aansturen van (hulp-)diensten vanuit de centrale meldkamer.


Videowagen Politie Eenheid Rotterdam-Rijnmond

Doeleinden camerabeelden
Door direct en overzichtelijk beelden op één centraal punt binnen te krijgen, kan de politie snel handelen. Beelden zijn afkomstig van camera’s op straat en van de camera bovenop het videovoertuig. De camera’s zijn vandaalbestendig en vormen de ogen van de politiemensen in het voertuig. Ze kunnen 360˚ draaien en ook over de mensen heen “kijken”. Zo kunnen de politiemensen in het videovoertuig direct in verbinding staan met de politiehelikopter en/of de meldkamer voor het aansturen van (hulp-)diensten. De camerabeelden worden opgenomen, zodat ze achteraf nog een keer bekeken kunnen worden.De mobiele registratiefaciliteiten kunnen volledig op klantspecificatie uitgerust worden met besturing, afkijkmonitoren, mengpanelen en opname apparatuur. Functionaliteit, comfort, kwaliteit en klantenwens staan hierbij voorop.

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969

Wij helpen u graag verder!

Fabian Prick
Senior Account Manager
Bel: 026-3196969 Neem contact op met Fabian »