Terug naar alle projecten

De TITAN desk bij MAP traffic management (MAPtm)

MAP traffic management (MAPtm) is een organisatie die actief zijn op het gebied van verkeer- en mobiliteitsmanagement. Ruim 10 jaar geleden gestart met 4 man en gegroeid naar een kleine 30 nu, met een hecht familie karakter. Ze ondersteunen overheden, wegbeheerders en marktpartijen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zo ook op het vlak van verkeerscentrales en control rooms. Ter aanvulling op hun werkplek en proces kozen ze destijds voor de TITAN desk. Wil jij ook graag weten hoe de TITAN desk bijdraagt aan het efficiënt werken binnen de organsatie MAPtm?

MAP traffic management (MAPtm)
MAPtm heeft een eigen verkeerscentrum; VCMAP. Ze voeren diverse operationele verkeersmanagement projecten uit van scenariomanagement en persoonlijk reisadvies tot technisch & functioneel beheer. Altijd op maat en dedicated voor een project en klant. 

MAPtm richt zich met hun VCMAP op de thema’s Traffic Control, Traffic Monitoring en Servicedesk. Tijdens een normale shift hebben ze 10 of meer systemen en tools open staan, voor meerdere projecten tegelijkertijd. Van webbased sites tot VPN-verbindingen en camerasystemen. Ook schakelen ze veel tussen de verschillende tools. De hoeveelheid informatie maakt het soms lastig voor ze om alles overzichtelijk te houden. De kijkhoek en indeling van de schermen plus de ontbrekende zit-sta mogelijkheid, maakten dat ze toe waren aan een nieuwe oplossing. INTER lost deze tekortkomingen met één “simpele” oplossing op. De TITAN desk heeft het in zich om vele informatie overzichtelijk te tonen en de juiste ergonomie te bieden aan de gebruiker.

De TITAN werkplek
TITAN is dé state of the art operator/werkplek oplossing. Het geeft gebruikers overzicht op de werkzaamheden. Dit geldt zowel voor de weergave van beelden en processen, als de werkplek. De staat waarin de werkplek verkeert, is immers bepalend voor de productiviteit. Met TITAN hebben gebruikers een overzichtelijke, opgeruimde werkplek, waarbij alle apparatuur en de benodigde systemen geïntegreerd zijn. Hierdoor werken gebruikers efficiënt en doelgericht.

INTER vroeg Mark Olivierse Adjunct- Directeur bij MAPtm wat de pluspunten zijn van de TITAN desk. Mark zijn reactie was als volgt: “Wij waarderen de TITAN desk vanwege de compactheid, maar tegelijkertijd ook de compleetheid ervan. Neemt niet te veel ruimte in, maar bevat wel alles wat wij nodig hebben voor onze processen en diensten. En de desk ziet er gewoon heel gelikt uit, echt een eyecatcher in ons pand. Ook kan de desk voor elke operator individueel, automatisch aangepast worden op basis van pre sets qua hoogte, zichthoek etc. Het is een leuke feature met een app”.

As a Service contract
MAPtm is een innovatieve club en houdt niet van standaard zijn. Zelf bieden ze ook steeds vaker Verkeersmanagement As A Service (VMAAS) aan. Dit biedt hun klanten flexibiliteit en zekerheid, zonder een directe grote investering aan de voorkant. Iets waar MAPtm zelf ook naar opzoek was, flexibiliteit en zekerheid. De keuze was daarom ook snel gemaakt om bij INTER zelf ook te kiezen voor een As a Service (SAAS) contract. Door te kiezen voor deze optie garandeert INTER de juiste werking en zorgt voor de rest; van onderhoud, beheer tot functionele wijzigingen of uitbreidingen.

En als laatste wil INTER dit compliment graag met jullie delen:
“INTER is een professionele organisatie, met een goede trackrecord en een sterke naam in de markt. Voor elke uitdaging biedt INTER een oplossing. Een kijkje in het INTER-X Experience Center kan zeker helpen bij het maken van keuzes”, aldus Mark Olivierse Adjunct-Directeur bij MAP tm.

 

Graag meer informatie willen ontvangen over de TITAN desk of ons As a Service concept? Neem dan contact op met INTER en combineer het met een bezoek aan ons Experience Center INTER-X. Laat je informeren en inspireren bij INTER!

TITAN  SAAS 

Neem contact op met INTER 

Meer weten
over dit project?

Maak kennis met het team van INTER, dat betrokken was bij dit traject. Zij geven antwoord op al jouw vragen over de inrichting van deze ruimte. Van ontwerp tot realisatie en uitdagingen!

Neem contact met mij op
LinkedIn Meer informatie
Bart Groot
Bart Groot - Account Manager