Terug naar alle projecten

Erasmus MC MDO Afd. Radiologie & Nucleaire geneeskunde

Waarom klanten tevreden zijn over INTER? We laten graag onze klanten aan het woord om uit eigen ervaring te vertellen. In deze video geven wij het woord aan David de Vries, Unit Manager van de afdeling Radiologie & Nucleaire geneeskunde in het Erasmus MC. Hij vertelt over de multidisciplinaire overlegruimtes die door INTER met audiovisuele techniek zijn ingericht op zijn afdeling.

Om de artsen op deze afdeling goed hun werk te kunnen laten doen, is het belangrijk dat gedetailleerde beelden van het menselijk lichaam zo goed mogelijk worden weergeven op de schermen in de vergaderzalen. De collegezaal kan multifunctioneel worden ingezet, bijvoorbeeld voor multidisciplinaire overleggen (MDO), maar ook voor scholing en vergaderingen.


Video conferentie is één van de mogelijkheden die de ruimte biedt, zodat mensen vanuit huis of vanuit andere ziekenhuizen deel kunnen nemen. INTER heeft de audiovisuele inrichting gedaan van deze en andere vergader- en MDO ruimtes binnen het Erasmus MC. Benieuwd welke ervaringen David heeft met de nieuwe MDO ruimte en welke voordelen de audiovisuele techniek hem en zijn team bieden? Bekijk dan nu de video!

Meer weten over
onze toegevoegde waarde?

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Thijs  Assink
Thijs Assink - Account Manager
LinkedIn Meer informatie
René  Steinmann
René Steinmann - Senior Account Manager