Terug naar alle projecten

Flamco Digital Hub

INTER richt in opdracht van HSF de Flamco Digital Hub in met innovatieve vergader- en samenwerkingsoplossingen. Met de komst van de Digital Hub in Duiven kunnen medewerkers van Flamco en HSF eenvoudig content delen en hierop samenwerken om Digitale Services te ontwikkelen voor de Flamco Groep.

De Flamco Groep richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitscomponenten voor HVAC toepassingen. In meer dan 70 landen bieden zij succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie. HSF, onderdeel van de Flamco Groep, is gespecialiseerd in flow control oplossingen voor de gas-, water- en warmtesector. Ze houden zich bezig met het klantgericht ontwikkelen van innovatieve producten. De combinatie tussen de continue productontwikkeling en een korte lijn naar eigen productie en assemblage maakt HSF uniek in de markt. HSF ontwikkelt, produceert en levert vanuit haar locatie in Duiven.

Digital Hub volledig voorzien van touch displays
Het hoofdscherm in de Digital Hub is gevuld met een 75”CTOUCH Leddura 2Meet display. Met dit scherm kunnen gebruikers laagdrempelig samenwerken. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat gebruikers moeiteloos content kunnen delen, notities maken en Skypen. Content delen kan zelfs met 4 devices tegelijkertijd. Alle deelnemers aan de vergadering kunnen een bijdrage leveren door te schrijven, delen of toevoegen van pagina’s. De Digital Hub is voorzien van een camera die de deelnemers opneemt in kraakheldere 4K-kwaliteit. Het reserveren van de ruimte kan eenvoudig via Microsoft-Exchange. Bij het ad hoc gebruiken van de ruimte kunnen de gebruikers direct zien of de ruimte nog beschikbaar is.

Draadloos presenteren met WePresent
Bezoekers van de Digital Hub delen content draadloos door gebruik te maken van het draadloos presenteersysteem WePresent. Alle schermen in de Digital Experience Room zijn hiermee verbonden. Het systeem beschikt over multi-touchbesturing, hierdoor kunnen meerdere gebruikers in de Digital Hub het scherm gelijktijdig bedienen. In een WePresent sessie kunnen tot 64 gebruikers deelnemen.  


Emiel Woestenberg, Director Digital Products & Services bij Flamco licht toe: “We werken veel met externe partijen samen en ook met zusterbedrijven in Europa”. Het is dan heel handig als je de digitale platformen waaraan we werken op het scherm kunt toveren en met de whiteboard functie tijdens een skype call aantekenen kunt maken van de benodigde aanpassingen. Zo is iedereen betrokken en voelt het alsof je samen in één ruimte aan het werk bent.”

Voordelen:

  • Snel en eenvoudig delen van content;
  • Draadloos verbinden van devices;
  • Optimale bezetting met de reserveringsmodule;
  • Hoge beeldkwaliteit camerabeelden.

Meer weten
over dit project?

Maak kennis met het team van INTER, dat betrokken was bij dit traject. Zij geven antwoord op al jouw vragen over de inrichting van deze ruimte. Van ontwerp tot realisatie en uitdagingen!

Neem contact met mij op
LinkedIn Meer informatie
Mark  de Greef
Mark de Greef - Senior Account Manager