Terug naar alle projecten

GelreDome

INTER heeft alle conference ruimtes van GelreDome voorzien van draadloze presentatie systemen. Daarnaast is het mogelijk om in de business lounge alle audio en verlichting centraal aan te sturen. GerleDome is een multifunctioneel stadion in Arnhem. Naast de functie van theater voor (grote) evenementen als popconcerten en congressen en beurzen, is GelreDome de thuisbasis van voetbalclub Vitesse. Het stadion heeft tijdens concerten een maximale capaciteit van 41.000 bezoekers.  

De ruimtes die INTER heeft ingericht met audiovisuele systemen worden gebruikt voor beurzen en seminars door externe organisaties. Op wedstrijddagen van Vitesse worden de ruimtes gebruikt om bij elkaar te komen en te netwerken.

Jeroen Rutten, Hoofd Technische Dienst, bij GelreDome licht toe: Wij zijn met INTER in contact gekomen vanwege de interessante referenties op de website en het plezierig handelen van de accountmanager. Er hing een ongedwongen manier van zaken doen. Ook schakelt INTER snel wanneer GelreDome een uitdaging heeft.      

Eenvoudig draadloos presenteren  
Elke vergader- en presentatie ruimte van GelreDome is uitgerust met Barco Clickshare. Met deze oplossing delen gebruikers van de ruimte eenvoudig content vanaf hun eigen device (laptop of tablet). Hierdoor worden presentaties eenvoudig en snel voorgeschakeld, zonder gebruik te maken van allerlei kabels. 

Centrale aansturing van verlichting en audio
De business lounge van het Gelredome, ook wel de Mercurius- en Siriuszaal zijn uitgerust door centrale licht- en audioservers van AMX. Deze oplossing zorgt ervoor dat gebruikers van de ruimte de audio en verlichting in de ruimte kunnen regelen. De eenvoudige userinterface zorgt ervoor dat het systeem door iedere gebruik eenvoudig is te bedienen.


Jeroen Rutten, Hoofd Technische Dienst, bij GelreDome licht toe:  De overzichtelijke en uniforme touch-displays zorgen ervoor dat eenieder het kan bedienen zonder dat daar technische ondersteuning voor nodig is. Ook is het klaar voor de toekomst. Bij deze oplossing is ook een eenvoudige uitbreiding mogelijk waardoor we het in de toekomst nog beter kunnen gaan inzetten. INTER heeft goed met ons meegedacht en toekomstgericht advies gegeven zonder dat we nu al investeringen moesten doen.

Hoogwaardige visualisatie
De presentatieruimtes Heaven I en Heaven II gelegen bij de skyboxen van GelreDome zijn naast de draadloze presentatiesystemen uitgerust met hoogwaardige projectoren en projectieschermen. De kwaliteit van de projectoren zorgen ervoor dat elk type content (video’s, presentaties, documenten etc.) goed zichtbaar zijn voor alle aanwezigen in de ruimtes. Met deze hoogwaardige visualisatiesystemen zijn de presentatieruimtes de komende jaren verzekerd van goede beeldkwaliteit. 

Voordelen:

  • Bring you own device;
  • Draadloos presenteren;
  • Centrale aansturing van verlichting en audio.