Terug naar alle projecten

MCU West-Vlaanderen

In samenwerking met Carrosserie Akkermans leverde INTER weer een mooie Mobiele Commando Unit (MCU) voor Hulpverleningszone 1 West- Vlaanderen. De unit is voorzien van een grote vergaderruimte, een radioruimte en een backoffice.  

De MCU is bedoeld om in te zetten bij grote complexe interventies. De overlegruimte zorgt ervoor dat het overzichtelijk en goed te coördineren is.Zo hangen er meerdere 55 inch schermen aan de wand en heeft de tafel een geïntegreerd touchscreen. Verder is de unit voorzien van beeldroutering, dit door de gehele MCU, en zit er een camera op de mast waarvan het beeld ook routeerbaar is. 

Door de hardware en software die INTER geïnstalleerd heeft is het behouden van overzicht en goede coördinatie absoluut mogelijk. Deze unit is ondertussen al ingezet en heeft bewezen de functionaliteiten te beheersen waar ze in West-Vlaanderen naar op zoek waren.  

Onze contactpersoon Roemer Vanhoutte, Officier en directielid van hun dienstuitrusting, liet ons weten: “Het mag gezegd worden dat we zeer tevreden waren over de samenwerking. We zouden jullie voor dergelijke voertuigen dan ook zeker aanraden”.  

Meer weten over onze oplossingen of zitten jullie zelf met een vraagstuk? Neem dan zeker contact met ons op. Tom Schermer & Thijs Holten denken graag met je mee.

Meer weten over
onze toegevoegde waarde?

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Thijs  Holten
Thijs Holten - Business Team Manager
LinkedIn Meer informatie
Tom Schermer
Tom Schermer - Customer Support
Meer informatie
Robbin  Ceelen
Robbin Ceelen - Solutions Architect