Terug naar alle projecten

Nsecure

Nsecure is specialist op het gebied van toegang en security management. INTER heeft de Observation Room ingericht met ergonomische werkplekken. Vanaf deze toekomstbestendige werkplekken verifiëren observanten eenvoudig alarmmeldingen en toegangsverlening aan bezoekers van hun relaties

Vanuit de Observation Room van Nsecure beveiligen de observanten verschillende objecten op afstand door gebruik te maken van slimme technieken. Via de cloud gebaseerde oplossingen van Nsecure krijgen de observanten alarmverificaties binnen en kan eenvoudig toegang verleend worden aan bezoekers van hun relaties. Om de Observation Room naar een hoger level te tillen heeft Nsecure gekozen voor ergonomische werkplekken.

Innovatieve  en ergonomische werkplekken
Nsecure levert innovatie security oplossingen, dit is terug te zien aan de uitstraling van de Observation Room. De nieuwe werkplekken hebben een innovatieve uitstraling en zijn uitgerust met grote 4K schermen. Dit geeft de Observation Room een overzichtelijke uitstraling. Op ergonomisch gebied heeft de Observation Room een grote stap gemaakt. Alle werkplekken zijn splitlevel, dit houdt in dat het tafelblad en de schermen afzonderlijk in hoogte verstelbaar zijn. De observanten reageren positief op het nieuwe werken, het resulteert in betere concentratie.

Toekomstbestendig werken
NSecure is specialist op het gebied van toegangsverlening en zorgt ervoor dat organisaties ‘in control’ zijn op het gebied van toegang en security op hun bedrijfslocaties. Tegelijkertijd staat ‘hospitality’ hoog in het vandaal. Om de dienstverlening naar klanten in de toekomst nog verder te verbeteren zijn de nieuwe werkplekken toekomstgericht. Het systeem wordt geüpgraded, zodat observanten alle bronnen flexibel en eenvoudig kunnen bedienen.

Edward Kapteyn, Business Line Manager Observation & Control bij Nsecure licht toe: “Wij hebben een prettige samenwerking met INTER. De nieuwe inrichting past bij onze uitstraling en voegt waarde toe om onze dienstverlening goed en efficiënt uit te voeren. Klanten reageren ook positief tijdens een bezoek aan de Observation Room.”

Voordelen:

  • Ergonomisch werken;
  • Toekomstgerichte werkplekken;
  • Grote schermen voor beter overzicht.

Meer weten
over dit project?

Maak kennis met het team van INTER, dat betrokken was bij dit traject. Zij geven antwoord op al jouw vragen over de inrichting van deze ruimte. Van ontwerp tot realisatie en uitdagingen!

Neem contact met mij op
LinkedIn Meer informatie
Bart Groot
Bart Groot - Account Manager