Solliciteren bij INTER

Enthousiast over één van onze vacatures? Solliciteer dan direct met een klik op de sollicitatiebutton op de betreffende vacaturepagina.

Wil je ons eerst wat beter leren kennen en je oriënteren op de mogelijkheden binnen INTER? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een open sollicitatie naar sollicitaties@inter.nl of bel met 06-2082816 en we nemen contact met je op. Een appje sturen kan natuurlijk ook!

SOLLICITEREN
Solliciteer via onze website op de gewenste vacature. Klik op de button “Solliciteer Direct” op de betreffende vacaturepagina, vul het formulier in en voeg daar je CV en motivatiebrief toe. Je ontvangt een automatische bevestiging per e-mail, nadat je op onze website hebt gesolliciteerd. Niets ontvangen? Soms komt deze bevestiging in je spamfilter terecht, afhankelijk van je instellingen. Controleer deze dus ook even. Binnen 5 werkdagen weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

(TELEFONISCH) INTERVIEW
Voordat we je uitnodigen, plannen we een geschikt moment om elkaar telefonisch of via Teams te spreken. Tijdens dit gesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je vragen stellen. We willen je graag beter leren kennen en daarom hebben we ook een paar vragen voor jou, zoals je verwachtingen van INTER, de reden dat je bij INTER hebt gesolliciteerd en je salarisindicatie. Deze vragen stellen wij om de verwachtingen van beide kanten helder te krijgen.

KENNISMAKINGSGESPREK
Na een positief (telefonisch) interview plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek maken we kennis met elkaar in ons kantoor in Duiven. In dit gesprek gaan we inhoudelijk in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen wij te weten of jij de enthousiaste professional bent die wij zoeken en jij of INTER de gewenste werkgever voor jou is.

TWEEDE GESPREK
Zijn wij en ben jij enthousiast? Dan willen we je graag uitnodigen voor een tweede gesprek. In dit gesprek bespreken we uitgebreid de inhoud van de functie, het team en de afdeling.

CONTRACTVOORSTEL
Zijn wij beiden nog steeds enthousiast? Dan volgt een kort gesprek met één van onze directieleden voorafgaand aan het contractvoorstel.

Als jij en INTER het helemaal zien zitten, dan ontvang je van ons een contractvoorstel.

Twijfel je nog?
Wij hebben gunstige arbeidsomstandigheden, zoals een informele, plezierige werkomgeving met ruim 90 leuke collega’s, flexibele werktijden, mogelijkheid om thuis te werken (afhankelijk van functie), veel gezellige activiteiten zoals personeelsfeesten, zomer BBQ, kerstborrel, teamuitjes en maandborrels. Daarnaast bieden we je een pakket financieel aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals provisieregeling, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling (5% eigen bijdrage).

IN DIENST
Welkom bij INTER! Na het doorlopen van het introductietraject ga jij goed voorbereid en vol energie aan de slag in je nieuwe functie.