Terug naar alle projecten

Mobiele Commando Unit Veiligheidsregio Utrecht

De Veiligheidsregio Utrecht (VRU) was toe aan een nieuwe Mobiele Commando Unit (MCU), ook wel COPI bak genoemd. De COH's die zij destijds kregen van Binnenlandse Zaken waren afgeschreven en toe aan vervanging. INTER mocht in samenwerking met firma Akkermans twee MCU's voor ze inrichten. Een prachtig project waar we met veel plezier op terug kijken.

In onderstaande video vertelt Marcel van Westendorp, Specialist Paraatheid bij de Veiligheidsregio Utrecht (VRU), over de nieuwe commando bak.

Thijs Holten, Business Team Manager Security & Intelligence binnen INTER, was destijds betrokken bij dit project en vertelt:

“Tijdens dit project hebben we wederom het belang ervaren van een intensieve samenwerking met de VRU en firma Akkermans. Door korte lijntjes hebben we snel kunnen schakelen en de doorlooptijd weten te verkorten. INTER is verantwoordelijk geweest voor de totale inrichting van de MCU op AV/IT gebied. VRU heeft gebruik gemaakt van de laatste technieken wat betreft het stapelen van verbindingen en presentatiemogelijkheden. Daarnaast hebben we de MCU voorzien van camera's voor trainingsdoeleinden. Kortom, een MCU waar VRU weer een lange tijd mee vooruit kan!”

Interesse in meer informatie?
Neem een kijkje bij één van de andere projecten of contact Martijn Rooijakkers, Account Manager Openbare Orde & Veiligheid binnen INTER, voor meer informatie.

Projecten Martijn Rooijkakkers

Meer weten over
onze toegevoegde waarde?

Neem contact op met één van onze collega's.

LinkedIn Meer informatie
Thijs  Holten
Thijs Holten - Business Team Manager
Meer informatie
Robbin  Ceelen
Robbin Ceelen - Solutions Architect